Wednesday, August 25, 2010

rungkaikan sgala misteri itu!!!

salam...arap kamoo2 smua sllu kelihatan gojes saje..

saya tkot okey...<--ble mnggunakan "saya" bermakna saya srius xtipu xmen2 smbil angkt tngan 2 2 belah...halalkan kalo terpaksa mnggunakan ayat yg agak skema krna itu shja yg dpt mnggambarkan ap yg saya mahu sampaikan kpd uoolss disini...pe yg nk ditakutkan bulan2 pose ni an?? sure lg pasti uoolss akan tnya saya cenggitu an?? saya xtkot kt bnda2 cenggitu yg uolls pkir kn 2 okey wat masa skng..tp saya sndri xpasti apa yg saya tkutkan...sile jgn marahkan saya ble saya mngatakan saya xpasti apa yg saya tkut kan..

ekceli, baru2 ni housemate saya kehilangan duit..saya kira jmlah 2 agak bnyk bagi kami bgelar seorng plajar..sgt bermakna kot..ktika kejadian, kami ada kt umah bcoz housemate saya mnyedari duitnya ilang slepas bbrapa jam de mletakkan duit ny kt lam bilik..tetibe, (tekejut cm gaban..) housemate saya yg seorng lagi mula sedar yg handphone iaitu dengan nama lain ny telefon bimbit beliau hilang..oleh kerana jrng mnggunakan phone itu, beliau tidak mnyedari bilakah phone beliau mulai ilang....persoalan disitu...

buat pngetahuan uoollss, slain kehilangan duit n phone, kami jugak kehilangan tdung n baju okey!!!!sila tekejut sila tekejut...saya amat tekejut ble mnyedari pncuri itu mncuri baju ye...(sape x tekejut ble ngah riang ria nk g angkt ken baju kt ampaian, "omaigod..omak ekau, baju ak mne?? asl tinggal hanger je??? hanger makan baju aku ke??") bkn baju kurung atau kain batik yg mnjadi pilihan pncuri itu di bulan Ramadhan yg mulia ini, tp hanya tshirt sahaja..dan mulai saat ini saya merasakan ampaian dirumah sndri tidak lagi mnjadi tempat yg slamat krana khilngan tshirt belaku di ampaian...pesanan penaja kpd anda smua, sila pkai tshirt pkai buang mulai saat ini!!

 weh, ap motif ko curik tshirt haaa?? haaa?? habaq mai sket..men kasar nmpak!! kalo bekenan ckp je la..ktorg leh kasi pnjam even staun pon..ap ko da desperate sgt ke?? xdek bnda len eh yg leh ko curik?? asal xamek je kasut ktorg yg bederet2 kt lua 2?? nape x amek???? kalo jnis yg curik kasut 2, cm logik la gak coz kt msjd pn sllu kot org ilang kasut..tp ni baju okey!! ak xpham la asl de curik baju...haaa, amek ko..time marah2 cenggini lupa da nk ber"saya" bagai..."aku" je senang!!

ekceli, ilang tdung n baju 2 kami xkesah sgt kot..tp sape yg amek?? 2 je ktorg nk tau..misteri..tkot kot...kalo org lua yg curik, bemakna ini suda lbey..sungguh berani masuk umh org time2 pose cenggini..kalo dak umah yg curik, ngaku je..settle sesame kite then kite ttp cite..senang an?? as easy as es kacang!!! mmber2 suh wt report je kt ofis, tp prob ny pihak ofis layan ke?? stkat ilang duit, phone n baju je....kalo ilang lappy myb la deorg layan...tp, tkot totap tkot okey...mula2 bnda bese2 je ilang, sok lusa sape tau an?? ak da fobia okey tngok ampaian..sampai ke hari ni ak xbasuh baju ag..ahahhaha...tngok la cmne ble da kehabisan stok baju nnti...ok la...daaaa

2 orang pelajar bising:

cikCOKLET:)

huh!mau hangen jgk kalo org curik curik nie!
bulan pose plk tue! arggh!!
telebih emo* ^^

diana

kalau baju kat ampaian yang hilang
tak le takut sangt..tapi
bile dah barang dalam umah pun boleh ilang bahaya tu..
makna nye dia dah masuk dalam umah..
ntah2 dia masuk ikut bumbung umah..