Thursday, December 2, 2010

::take care::

Assalamualaikum...
entry kali ni xde pape. tngok org len tulis entry bru saya pon tringin. kalo xnk baca skip saja biar saya saje yg baca bejuta juta lemon sampai pengsan..over. lempang kang

btw, kamu  smua da hbis exam lom?? saya da merdekaaaaa..jerit kuat2 tp dlm ht je..kalo jerit btol2 nti kena lempang laju2 kt rumate kang berdarah plak. skng saya leh  marathon tngok movie d sblah rumate yg bekerut sejuta stdy haha kejam..

oh, cuti saya da bermula. cuti awk bgaimana pula?? jd ap plan awk smua? tdo bngun mkn tdo bngun mkn lg sampai pengsan?? mlampau. sedar x sedar, saya da tmat sem 5 tahu?? ape? xtahu? ye ar, saya xpnah bgtau kot. bru hbis sem 5 da kecoh2 an? org len lex je slamat sem 8. ha3. nway, saya arap result exam sem ni okey n pointer mkin nek kalo x jnuh la nk mnjwp soklan cepumas dr PA (pnshat akdmik) saya. sure de tnya nape awk sorg je dpt A org len dpt C? awk sorg je dpt B org len dpt A?? haa, soklan cm 2..nape awk x dekan kwn2 yg len dekan?? hamek kau..sebab deorg sedara ng dekan hahaha menjawap. lempang laju2 kang baru tau..

cuti sebulan kasi lappy rest bnyak2 bwk p klinik..lappy sllu je kua blue screen tahu..ble online je jd mcm 2 tp kalo x online pon jd jgk.. kalo ttbe je an lappy 'not responding' cpt2 oh mulut saya kata, haaa cpt la ko kua blue screen ko 2 padahal lam hati mntak kt tuhan tadah tngan jgn la kua blue screen hahahaa..

mlas nk cite pnjang2 ekceli nk wish hepy holiday je..take a good care bebeh! 
saranghaeyo~



1 orang pelajar bising:

Yui_Wani

Yui dah abis Sem 2 and straight away sambung Sem 3... T__T Yui takde cuti...uhuhuhuuuh