Wednesday, January 12, 2011

i nk plih rupa paras ke nk plih wang berjuta-juta haa??

salam syg...
bak sini saya nk gtau sblom lupa. dlm idup ni kan, ad satu jnis mnusia yg suke mngambil ksempatan ke atas diri org len demi utk kelebihan diri sndri..renungkan2..

sharing is caring?? xleh pkai dah la ayat 2..kalo sblah pihak je asik duk sharing2 yg satu ag kedekot nk mati cmne?? sharing bkn takat harta benda aje, ilmu, info ke pape la jnji bleh share..ni la org kata parasit..tau nk tumpang aje..org mcm ni kite bleh buang daerah ble2 mase je ye ibuk2 bapak2 skalian..



last2 skali, sharing is nothing..da lama i bpegang ng statement cmni har3...



ok bkn 2 yg saya nk cite kt sini...back to da topic kt ats 2, uools jgn tekejut la..nti ad plak yg pengsan..pnat plak i nk wat CPR nti..but dun weri i hv learned how was CPR is...sure uools pkir i ni gila harta or mmilih rupa paras kan?? no no no...topic je gempak 2..hik...



saya nk tnya la kan, uools rase rupa paras penting ke?? sllu kalo tnya llki (xsmua la..), deorng akn ckp jwpan hipokrit mreka.." rupa xpnting, yg pnting hati kna bek.." heh, anda smua tipu kan?? kan?? saya sllu je intai2 blog uoolss yg uools sllu ckp, kalo llki sure ckp suke tngok pmpuan cantik, putih, tinggi lampai body cun mcm model tiptop punyer..model2 kg x layan..huk aloh..mmng sgelintir uoolss ckp cenggitu la..btol x?? bek ngaku cpt.


tp kan..kannn..


saya dok perati, pmpuan len plak..sgelintir deorg x pndang sgt rupa paras llki 2 cmne..deorng tngok background llki 2 plak..nk yg kaya la..keje msti best, gaji 10K, kete besau, umh besau..smua bnda la nk yg besau2 aje..cenggitu la..pening2..hasutan syaitonirrojim la belaka 2..heee



dah 2 mne statement yg uools bngga2 kan yg uoolss sllu kte...


kalo pmpuan.." i xkesah x kaya pon jnji dia syg i sgt2.."
werk, skit tlinga i dgr u...kapas ada x?? i nk sumbat kt tlinga i

kalo llki plak.." x cun pon xpe la, jnji u bek hati, pndai masak.."
bek u kawen ng tukang masak aje nk x??



i pnah chat ng sorng mamat tru YM dlu2..then i pkai gmbau kt bwah ni as my photo kt window i 2...






then that guy asked me.." nape u edit gambau u smpai cm 2 skali??" saya dpt rase yg llki 2 msti guess yg saya ny muka buruk kan?? jerawat batu besau2 cm batu tepi sungai 2...msti de pkir cenggitu..knape ea?? nk borak2 dkt chat room pon nk kna plih yg cntik2 yg ensem2 ke?? ya, sy xnafikan yg ada org bjumpa jdoh kt situ tapi...agak2 la..takat nk borak2 je pon..

8 orang pelajar bising:

aQbukanPuteriKepadaRaja

5k lebih penting dri rupa....

ida

ahahha...
shhh...diam2 aje..

biskut

ke 2-2nya penting....

tapi takde lar sampai nak pengsan2 nak pilih.har3

tapi kalau dapat wang juta2 takyah susah2 nak cari,ada lar yg datang sendiri tuh.

janji hati senang...

cik 18

kalo ikut Islam, pilih tang agamanye..tapi tipulah kalo tak tengok tang lain jugak...

kadg2 cakap je nak itu nak ini tapi bile jodoh sampai, muke hampeh ke, duit takde ke, tetap nampak elok..

juz my 2 cents opinion..haha

ida

kan kan??
tipu la kalo x tngok smua 2..


btoi ckp cik18 tu..
kalo da jodoh, smua 2 da x jd masalah kan??

ida

kan kan??
tipu la kalo x tngok smua 2..


btoi ckp cik18 tu..
kalo da jodoh, smua 2 da x jd masalah kan??

nohfee

taw xpe. tak suka laki jenis cm tu... yang suka sangat tengok rupa. padahal diri die tak la handsome mana. sedarla diri siket. kaum lelaki lebih ramai drpd perempuan di malaysia. jadi, tak yah memilih sangat. wahahhaha

ida

2 la kan nohfee..
tp xpe je kalo llki nk cr pmpuan cntik..alang2 cantik biar cntik smua aspek..
arap muka je cantik prangai mngalahkan syaitonirrojim...heee