Saturday, November 19, 2011

kerja bertimbun tapi hati memberontak




video


salam tak kasi, say hye pun tidak tiba-tiba tunjuk video kan? kurang sopan. okay okay. Assalamualaikum dan hye. semalam, saya ada test. Inorganic chemistry test. nak kata susah tak juga but a little bit confius. harap harap dapat high mark and tak careless. 



selesai saja test tiba-tiba classmate ajak pergi mandi manda. uuuuu seronok tahu. mula-mula saya bolayan je la bila classmate pelawa. "eh, nak pergi bila? jap lagi " huh, mereka suka buat kerja tak masuk akal kan? ajak je, terus pergi. tak plan apa-apa pun. balik dari test, dapat message dari classmate ajak pergi berkelah la kononnya. mau tak tergugat hati ni haih. 



"eh nak pergi ke tak nak pergi ke tak " nasib baik tak baling-baling duit 50sen kalau bunga saya pergi kalau wau lepak kat rumah siapkan longgokan kerja yang sedia berlonggok. pergi? ya pergi. ini namanya kerja gila. sedang asyik kawan-kawan yang lain bertungkus lumus menyiapkan assignment, tesis dan sebagainya, kami pula mengambil kesempatan cuti hujung minggu bersuka ria bersama. terbang semua assignment bila keluar dari rumah. Lokasi kejadian di air terjun hulu kerling, kuala kubu baru, selangor.




bergambar haruslah. sebelum masuk dalam air macam malu-malu kerbau jumpa air. tapi bila dah jumpa mengalahkan kerbau berkubang. tapi bukan saya. yang berdiri kiri dan kanan tuh la. kehkehkeh. air sangatlah sejuk duduk kejap dah boleh shaking grrrrrr..




dah masuk air separuh. hmm, masih segan-segan dengan air. baju pun tak sebasah mana pun. bila dah ke tengah sket, eh, macam arghh kawasan ni aku punya korang yang belakang tuh pergi main jauh-jauh boleh tak?  haa macam gitu..




dah shaking jari jari gigil gigil baru reti nak naik. 
-
-
-
-
-
-
-
--
-

eh dah dah..tak boleh update panjang-panjang. nak kena siapkan longgokan kerja yang ada. nanti lain kali buat kerja gila lagi.  

0 orang pelajar bising: