Friday, December 30, 2011

A moment to remember



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Tengah study week boleh pulak datang rindu.
Rindu kat students SMKBR. 
Rindu kat family tuh of course la sentiasa ada.



Anyway, sebelum saya tamat praktikum beberapa bulan yang lepas, ada student (Naeim ) tiba-tiba kasi something kat saya. 


Ni la something dia..
-
-
-
-
-
-
-
Sekarang baru terbukak hati nak share..

video

(1st time tengok video nih macam berair mata jugak la tapi sekarang boleh tengok sambil senyum dah)




Thanks Naeim...
Even saya tak pernah mengajar kelas kamu tapi kamu sering tolong kami. 
Thanks a lot.
Ada masa kita jumpa. 
InsyaAllah.

0 orang pelajar bising: