Monday, August 1, 2011

diary ramadhan; journey to bazar ramadhan


salam.



first of all, wishing  all the muslims a happy blessed ramadhan.



sesiapa ada bunga api, dijemput datang rumah.
kita enjoy sama-sama.


sesiapa yang suka buat kueh pun dijemput datang ke rumah jugak.



tiga hari sebelum ramadhan, saya dan housemate sudah pening-pening memikirkan nasib berdua jauh dari keluarga. ya lah, kalau dulu tinggal di kolej semua cukup lengkap. bazar ada area kolej saja. tak perlu pikir apa-apa. sekarang? sahur? berbuka?  hmm, jadi suri rumah la kami. tak pun menghabis masa petang dengan pusing taman-taman perumahan mencari bazar ramadhan.



okaylah, have a happy ramadhan.
make it meaningful yaww.
ada masa kita main bunga api ok?


video



video


video



video


nota kaki:
jealous terhadap kawan-kawan yang sedang cuti semester bergembira puasa sebulan di rumah. bersahur, berbuka, berterawikh bersama keluarga.

2 orang pelajar bising:

mySara

cool kak.pose dirantauan memg mencabar fizikal dan emosi. hihi.
1st time dpt rasa sbuln pose dirumah. yeay! (:

snhz

sgt jeles ng kamu dpt pose di rumah selama sebulan...
hari2 dpt ikut mak g bazar kan?? tunjuk je nk mkn apa kan??kan???