Thursday, August 25, 2011

receiving raya card


salam ramadhan.
have a blessed ramadhan everyone.


are you receiving raya card?
well, raya akan lebih seronokkan kalau dapat kad raya macam dulu-dulu.



when i was at lower form, saya selalulah jugak rajin menghantar kad raya kepada kawan-kawan. of course la pakai setem dan menyusahkan mak sendiri untuk mengeposkan kad raya tersebut. lepas tu berharap kawan akan balas kad raya and then bila dapat kad balas, melompat gembira tak terkata.



lately, i'm not receiving raya card anymore, tapi semalam saya dah pun dapat kad raya from my students. happy yaww..nak-nak lagi hand made raya card. a few students from 1 arif have given me raya card. sangat terharu tahu??
























thanks to all my dear students atas pemberian kad-kad raya yang kreatif ni.
teacher tak kan lupa kamu-kamu semua.


happy fasting.
happy eid fitri.