Sunday, August 21, 2011

having a break fast together


salam ..
have a blessed ramadhan everyone.



kita dah sampai ke 21 ramadhan kan? 
before this saya terfikir la jugak, bila berpraktikum bulan puasa mesti penat. mahu tak? screamed all the time je kan dalam kelas? nak-nak lagi kalau students yang sangat aktif macam dinosaur. boleh bawak pengsan tahu? but, like people always said lah, alah bisa tegal biasa. 



menjadi tradisi di kuantan, people always break fast together in the public places. or spesifiknya, berbukak puasa bersama di padang. sebagai penduduk kuantan secara tak rasmi selama empat bulan, saya pun teringin la jugakkan nak merasa berbukak puasa bersama di padang macam tuh kan? 



happy yaww..tengah makan pun boleh tercekik sebab terkejut dek bunga api bling bling kat langit tuh. sekali terkejut cukuplah. yang seterusnya, pandai-pandaulah control jantung tuh. buat muka terkejut depan students bukan satu benda yang baik sebab deorang boleh gelakkan cikgu dengan senang hati. 











 try tengok this video. actually takde pape pon. video suka-suka sahaja dan motif video belum dapat dikenalpasti. tapi memang menggelikan hati. kecoh. macam-macam ragam. azan belum bunyi tapi ada yang dah baca doa. ada yang dah angkat makanan kurang sejengkal dari mulut. jangan marah kayh my dear students. 
comel apa??

video



nota kaki : lagi best kalau lagi ramai students saya yang dapat join. 











2 orang pelajar bising:

Ninie

Selamat Hari Raya...awk cikgu comel! Kiter pn teacher jugak...hehe. Follow kiter jugak at http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

snhz

hye teacher..
slmat hari rayer jgk..
nti nk jngok page kamu kayh..