Monday, April 11, 2011

doc tu ckp kt saya, dun be paranoid...

paranoid kalo ikut translate pkai kamus kt lappy saya, mksud de gila ketakutan. mksud de takot giler la kan? ke hape? okay lupa kasi salam.




Assalamualaikum...sihat?




3 hari lepas saya ke pusat ksihatan kt kmpus. jarak de mcm 2 marhalah dari pintu pagar masuk kmpus. jd kalo agak2 demam boleh jd sehat sebab suda berpeluh jln nk ke pusat kesihtan (PK) n then doc suh blik smula sbb dmam da kebah. rasa mcm nk tmpar saje doc mcm 2.






smpai di PK, saya jmp akak kt kaunter dpn tu. saya ckp saya nk jmpa doc yg saya jmp 3 taun lepas. akak tu buat muka pontianak harum sundal malam pulangkan pulangkan x percaya.




saya ckp saya nk smbung appointment.




akak : doc tu xde la dik. dtg isnin bleh?
saya : hmm, doc len ada hari ni?
akak : ada.
saya : pempuan?
akak : ada.




knape saya nk doc pmpuan? hik2. sbb appointment saya 3 taun lpas = urine test wakaka malu nk citer. kalo dmam2 bese, of course la saya jmpa doc laki yg agak2 hensem tu aje.




doc : sakit ape?
saya : sakit perut. sakit belah sini la doc..(lantak la paham ke x)
doc : (belek2 rekod kesihtan saya yg lepas = urine test 2x, gastrik, demam empatploh kali )




b4 dis doc yg pnah saya jmpa tu pesan kalo rasa xslesa sila dtg jmpa de. sbb tu saya gagahkan kaki ke PK. alih2 dpt doc len. kecewa.




doc : dun be paranoid.(smbil2 explain mcm2)
saya : senyum kambing. (menyesal dtg)




lepas baring2, check mana patut, doc kasi nama ubat n then kua. ingt kan leh la wat urine test skali lg. kot2 la ada sakit len kan? ubat apa? ubat sakit perut. alahai...






ble da amek ubat excited jmpa objek nih. standard la. nama lg PK. msti ada bnda nih.








eh, bkn bnda nih..

tp
-
-
-
-
-
-
ini..


excited jmpa bnda ni. ne la tau kan ukur2 je ada peluang jd model ke ape kan? 
163 cm ckup x??
xckup?
nti saya makan calsi yum bnyk2 lg.

jisim badan?
xsure brape. hey, bkn saya rhsia la. cer tngok alat 2 btol2. ckup kuno okey. org da x pakai la penimbang berat cm 2. cer tngok btol2. penimbang de tu cam ada pemberat then uolss tinggal nk adjust2 je kasi ruler de balance. apo la. x accurate lngsung.
malas nk ckp bnyk ah... 


3 orang pelajar bising:

Mata Pena Fadz

kak daya...ambOi2....nak dOc laki jew ey..perempuan x nak...hikhik....
nak jual minyak ey...heee

dark r0se

kiter pown nga paranoid skunk!

snhz

fadz--> har3..standard la..nma lg pmpuan..fitrah la kan?? kuang3..ase nk ketukmpale sndri je..

dark rose --> awk ngah paranoid ng pe lak?? story sket..hehehe