Thursday, April 28, 2011

novel mania


salam sayang.


sekarang saya tengah bercuti sebelum bermulanya praktikum. 


jadinya macam hari-hari jugak la saya akan menjengok kat sini.


kalau bosan-bosan, saya suka baca novel online.
saya memang suka baca novel.


kalau nak tahu, disebabkan memang terlalu taksub dengan novel, after SPM dulu saya ada cuba untuk menulis. bukan menulis ABC macam tu. tapi menulis macam, ala..korang paham kan? cerpen la lebih kurang. 



tapi 



tapi



tak sempat siap. berpuluh-puluh pages je sempat. lepas tu macam, arggghhhh give up. saya cuba baca apa yang saya tulis, macam kaku saja. 



ok fine la. fine.
saya mengaku.
macam tu la kot jadinya kalau student sains cuba untuk menulis. tension dengan diri sendiri tahu? 



sekarang ni macam ada lagi niat dan minat untuk menulis tu. mungkin saya perlukan masa lagi. kalau baca novel online ke, novel yang betol-betol novel tu ke, saya perhatikan gaya penulisan mereka. hehe..



tapi kan, lain publisher lain lah gaya penulisan. ada yang sempoi semacam. ada yang....macam-macam la kan?




hmm, macam mana ye? 



jom la layan sini dulu.





nota kaki : tengah berusaha naikkan berat badan (jisim sebenarnya). berat badan saya turun 5kg sepanjang saya sem 6. saya tak tahu kenapa dan mengapa.

2 orang pelajar bising:

Sheila Kamal

hi there! nice blog.. come & check out my blog:

http://sheilakamal.blogspot.com/

I've followed you, so you can follow me too kay? TQ. :)

snhz

tq..i will..